bergsfarm.blogg.se

Om vardagen på Bergs Farm.

2014

Kategori: Allmänt

Då var det dags att bita tag i ett nytt år och med nya utmaningar! Beata har varit en riktig vilde den senaste tiden. Hon får förskräckligt mycket överskottsenergi när marken i hagarna är frusen och knölig och det har över huvud taget inte gått att rida henne alls. Åtminstone inte utan att riskera livet. Men nästa vecka är det dags att ta tag i saker och ting igen. Igångsättningen får börja med lösgalopp i ridhuset varje dag tills hon lugnar ner sig!
 
Chips ska få besök av veterinären på torsdag och sedan är utdömningen äntligen klar. Det låter hemskt att säga "äntligen" men det har varit en jobbig resa för oss alla och på ett sätt blir det skönt att komma till en punkt. Det sorgliga är ju att punkten slutar med att släcka ett liv och att vi förlorar en mycket älskad arbetskamrat, familjemedlem och vän. 
 
I helgen hade vi en spekulant på Hulda på besök och hon tyckte mycket om henne och bestämde sig på plats så helgen den 15-16 februari kommer finaste ponnybusen att flytta till sin nya matte. Det är blandade känslor där också men sorgen över att Hulda flyttar från stallet försvinner lite i skuggan av att Chips ska avlivas. Såklart kommer den lilla svarta pärlan att vara djupt saknad på gården men henne kan vi ju hälsa på när som helst!
 
Nej, nu måste jag göra lite nytta igen innan läggdags. Godnatt!
 
Finaste Chipset! <3

Kommentarer


Kommentera inlägget här: